T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURDUR / YEŞİLOVA - Yeşilova Halk Eğitimi Merkezi

Yeşilova Halk Eğitimi Merkezi

Telefon
2486180868
Belgegeçer
2486180868
WEB
https://yesilovahem.meb.k12.tr
Adres
Merkez Mah. Abdi İpekçi Cad. No41 Yeşilova/BURDUR
Vizyon
MERKEZİMİZDE; ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA BAĞLI, İNSANİ DEĞERLERE SAYGILI, ÇAĞIN GEREĞİYLE UYUMLU, BÜTÜN YAŞ GRUPLARINA HİZMETİ İLKE EDİNEN, ÇAĞI YAKALAMIŞ VE MÜKEMMELLİĞE ERİŞMİŞ, DÜNYADA ÖRNEK BİR YAYGIN EĞİTİM KURUMU VE ÇAĞDAŞ NORMLARA UYGUN KÜLTÜR MERKEZİ OLMAKTIR.
Misyon
MERKEZİMİZDE; İNSANA HİZMETİ EN BÜYÜK ŞEREF SAYARAK, HER ZAMAN DOĞRU VE DÜRÜST OLMAK, BÜTÜN FİKİRLERE SAYGILI OLARAK, DAİMA YENİLİK VE YENİLENME PEŞİNDE KOŞMAK, EN İYİ, EN GÜVENİLİR VE EN HIZLI HİZMETİ SUNMAK, TÜM BİREYLERE 21. YÜZYILIN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK DAVRANIŞLAR KAZANDIRMAK.
Başarılar
Merkezimizde 2014 - 2015 Eğitim Öğretim Yılında Avcı Eğitimi, Bağlama, Bilgisayar İşletmenliği, Arı Yetiştiriciliği, İşaret Dili, Sürü Yönetimi Elamanı, 4-6 Yaş Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri, Çok Tehlikeli İşlerde Mermer İşleme, Step Aerobik, Futbol, Kadın Giysileri Dikimi,Makine Nakışları,İpek Kozası, Sandık Görevlilerinin Eğitimi, Hijyen Eğitimi, Bağlama, Masa Tenisi,Katı Yakıtlı Kalorifer Ateşçiliği, Halk Oyunu vb. dalalarda 36 adet kurs açarak 382 erker, 426 bayan toplamda 808 vatandaşımızı kurslarımızdan faydalandırdık.
Atölye-İşlik :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :50
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Saatler
08.30- 22.10
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
ULAŞIMINDA HERHANGİ BİR SIKINTI YOKTUR.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
YEŞİLOVA MERKEZ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İL MERKEZİNE 60 KM UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır